Disclaimer


Copyright: Alle foto's zijn door myLatibule of in samenwerking met Jouwweb gemaakt en eigendom van myLatibule.
Teksten en foto's mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van ons en/of de rechtmatige eigenaar.

myLatibule deelt alleen foto's van klanten op Instagram waarbij er toestemming is van de eigenaar van de foto. 

Let op: Edelstenen zijn vaak al miljoenen jaren oud. Het kan hierdoor voorkomen dat een bepaald stuk een krasje heeft of een gat. Dit maakt het juist natuurlijk. Het is dus niet zo dat edelstenen zo 'perfect' zijn als bijvoorbeeld glaswerk. Edelstenen en fossielen worden vaak uit mijnen, grotten of diep in de grond gehaald. Sommige edelstenen zijn zeer kwetsbaar, waardoor er iets af kan brokkelen. Dit is nu eenmaal niet te voorkomen en kan dus ook niet als zijnde klacht worden geaccepteerd. Ondanks onze nauwkeurige inpakwerk is het ook niet te voorkomen dat er tijdens de zending bij kwetsbare stukken iets afbrokkelt. Wanneer iets volledig gebroken bij je terecht komt, is het natuurlijk anders! 

Het kan voorkomen dat er handelsnamen gebruikt worden. Denk hierbij aan de Roze Amethist uit Brazilië, wat officieel roze chalcedoon / verontreinigde kwarts is. Heb je vragen over de benamingen. Stuur dan gerust een mail.