W I J   Z I J N  M Y L A T I B U L E

HOGE KWALITEIT KRISTALLEN EN MINERALEN

Ontdek jouw eigen unieke plek met hoogwaardige kristallen en mineralen van myLATIBULE. Van een prachtige roze amethist op standaard tot een cluster van rookkwarts of een indrukwekkende toren - alles om jouw veilige haven te creëren.

 

MET ZORG GESELECTEERD, SPECIAAL VOOR JOU

Elke edelsteen is uniek, wat hen zo authentiek maakt. Net zoals jouw Latibule, moeten de edelstenen ook elk een eigen karakter hebben. Als je een specifieke wens hebt, laat het ons dan gerust weten!

 

INTEGER EN BETROUWBAAR

Onze edelstenen worden zorgvuldig geselecteerd uit diverse delen van de wereld. We verzekeren dat onze producten worden verkregen onder ideale werkomstandigheden. Op deze manier garanderen we niet alleen kwaliteit, maar ook eerlijke en duurzame producten.

 

Welkom in onze betoverende wereld van edelstenen! Want zeg nou zelf, het blijft een magisch proces, hoe edelstenen in onze aarde groeien.

 

Hier zijn wij, Britt en Anouk, gelijkgestemde partners die geloven in de pracht van het leven en de kracht van verbinding.

 

Onze band met edelstenen is diepgeworteld en doorgegeven van generatie op generatie. Britt’s oma koesterde ooit zelf een prachtige edelstenen winkel en ook haar moeder heeft een diepe liefde voor deze wonderen der natuur. 

 

Anouk werd betoverd door deze fascinerende wereld, niet alleen door Britt en haar familie, maar ook door haar eigen zusje, van wie ze de passie voor dit bedrijf heeft geërfd. 

Wij hopen met myLatibule een bron van inspiratie te zijn voor anderen. Elk stuk in onze collectie is met liefde en zorg gekozen. Wij beschouwen edelstenen als kunst uit de aarde en zijn dankbaar dat wij deze schoonheid met jullie mogen delen.

 

“myLatibule (n.) a cozy, safe, hidden place; a place of safety and comfort.”

 

Thanks for being a gem in our journey 🔮